Velkommen til fagbloggen Gode praksiser i et flerkulturelt studiemiljø.

Kari Mari, Marit inviterer til pedagogiske refleksjoner og diskusjoner om mangfold og læring.


onsdag 6. mars 2013

Studiebesøk ved Greenwich University London

I dag har Kari Mari og jeg vært på studiebesøk ved Greenwich University London sammen med leder ved studieverkstedet ved HiOA, Ingunn Nilsen. Det har vært en flott dag, med strålende sol i flotte omgivelser og et hyggelig møte med Dr. Debi Hayes. Og hva sitter vi igjen med nå når dagen er slutt....jo, at vi har har kommet langt ved HiOA når det gjelder støtte til, og kunnskap om våre studenter.
Selv om studentgrunnlaget ved Greenwich University er noe ulikt vårt, og utdanningssystemet ulikt, er utfordringene studentene møter de samme - og vi tenker likt.
Greenwich University tilbyr støtte til studentene når det gjelder skriving, studieteknikk og engelsk for andrespråksbrukere, slik vi gjør. I tillegg har de egne workshops der kritisk-analytisk tenkning er i fokus. Kanskje noe vi bør tilby også? Ved HiOA har vi etterhvert opparbeidet et godt tilbud med skrivementorer. Et slikt tilbud planla de også ved Greenwich University.

Selv om vi kanskje ikke har "lært" noe nytt, er det alltid stimulerende å møte andre som arbeider med det samme som oss - diskutere, få nye perspektiver og komme et skritt videre. Vi har allerede notatblokka full med gode ideer for Studieverkstedet framover, og mer blir det....neste besøk blir London Metropolitan University, og vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar