Velkommen til fagbloggen Gode praksiser i et flerkulturelt studiemiljø.

Kari Mari, Marit inviterer til pedagogiske refleksjoner og diskusjoner om mangfold og læring.


tirsdag 20. september 2011

Partnere søkes!

To dager i Tromsø med strålende sol og høstfrisk luft har gitt inspirasjon. Det var kanskje ikke så mye nytt å hente, men tid til uformelle samtaler, tur i fjellet og litt mackøl i ølhallen har pustet liv til ideer som har ligget på vent.
Studieforberedende kurs har hvert gjennomført for søkere til høgskolen i en tiårsperiode, med ubetinget suksess. Pågangen av søkere har økt fra år til år, og i år fikk 100 deltakere plass. Mer enn det klarer vi ikke. Derfor har Kari Mari og jeg lenge lekt med tanken om et nettbasert kurs i tillegg til det ordinære kurset. Til nå har det blitt med tanken.
Oppholdet i Tromsø har fått fart på oss. Nå vil vi igang, og vi vil ha en GOD prosjektsøknad ved neste korsvei. Vi har bare et lite problem - vi trenger samarbeidspartnere på IKT-siden. Her gjelder det å få med kreative personer som kan noe annet enn oss. Film og andre digitale medier og et oppkomme av gode ideer om hvordan deltakerne kan få en liten forsmak på hva høgskolestudier innebærer gjennom et IKT-basert forkurs. Kanskje er Snøball Film med, men hva med IT-biten? Noen som kjenner noen?
Nettverksbygging er dessverre ikke vår sterke siden, og i allefall ikke utenfor eget fagområde.
Og Kunnskapsdepartementet - dette skulle vel i høyeste grad være relevant og interessant for dere?
Vi etterlyser en brennende interesse for prosjektet og interesserte bes melde seg!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar